U heeft een dak, maar nog geen panelen? - BeursAccent

Ga naar de inhoud
Verdere services

U heeft een dak, maar nog geen panelen?

Dat is zonde, want zo mist u iedere dag de opbrengst van de zon! Zelf energie opwekken is enorm leuk, zeker wanneer u ziet dat uw energierekening fors slinkt. U doet er daarnaast ook nog iets goeds voor het milieu mee.

Vooral in nederland is het zo dat veel van de energieopwekking door de energiebedrijven tot stand komt via kolenverbranding. Door zelf energie op te wekken, draagt u dus bij aan de vergroening van het energieplaatje.

Dit stond er aug 2015 nog in de pers:Dat is dus een gang van zaken die zeer ongewenst is, mede omdat kolencentrales meer straling de atmosfeer inbrengen dan dat kerncentrales dat doen. Door zonnepanalen op uw huis of schuur te leggen draagt u ook op dat vlak direct bij aan een betere leefomgeving. Kijkt u eens rond in Nederland en Belgiƫ. Er zijn nog heel wat daken beschikbaar voor zonnepanelen. Uw dak hoeft echt niet recht op het zuiden te liggen om interessant te zijn.

Kostbare energie kan gewonnen worden door op uw dak zonnepanelen voor energie te leggen.
U hoeft maar weinig zelf te doen, want onze zonne-panelen experts rekenen voor u uit wat er mogelijk is.

Vrijblijvend!

Pas als de berekening gemaakt is, besluit u welke duurzame oplossing voor u de beste is. En wees gerust, als het qua ligging, technisch of financieel oninteressant voor u is, dan zeggen we u dat ook!
We willen tevreden klanten. We willen namelijk graag dat u ambassadeur van ons wordt en ook anderen enthousiast gaat vertellen over de service die we u verleend hebben.

Voordat u contact met ons opneemt:
- Heeft u een dak dat redelijk op het zuiden(*) gelegen is en behoorlijk wat uren in de zon ligt? Plat dak of schuin dak maakt niet uit. Tegenwoordig maakt een beetje schaduw door een boom ook niet zo heel veel uit. Als de zon maar wel minstens enkele uren per dag vol de panelen kan bereiken.

 

En dat is het!

Het enige dat u verder moet doen, is dan nu even een mailtje te sturen en ik geef u de gegevens van de experts waarmee ik samenwerk. U kan deze expert alles vragen. Ze zullen u precies vertellen wat er in uw situatie mogelijk is.

Klik hier om me te mailen.

Ik zie uw reactie graag tegemoet.


Namens het team,

Tom Lassing, ondernemer en trots bezitter van twee zonnepanelensysteem (op de loods en nu ook op het kantoor, zoals u hierboven op de foto kunt zien.)


PS: Panelen kunnen op het huisdak, maar ook op een schuur of loods dak.

PS2: Heeft u zakelijk een enorm dak of zelfs een weiland beschikbaar, klikt u dan hier, want dan is een heel ander traject te doorlopen en dan sturen we u een specialist op dat gebied toe. (Denk aan een oppervlakte van tenminste 1000 vierkante meter voor een dak en liefst vier of meer  hectare aan vrijwilligende gronden.)

(*) Een dak dat niet op het zuiden gericht is, kan toch nog interessant zijn! De terugverdientijd duurt iets langer, maar met de prijzen van nu is het al snel rendabel!


Pro Gain BV KvK 17254080 BTW 8208.89.234
Sint Oedenrodeseweg 41 5681 PH BEST Tel: 06-29067997
Terug naar de inhoud