Investeren in grootschalige projecten in Nederland - BeursAccent

Ga naar de inhoud
Verdere services
Ik ga het kort houden...

Wilt u graag groot(s) in zonne-energie beleggen en profiteren van de inhaalslag die Nederland nog moet maken om te voldoen aan de internationale afspraken betreffende het gebruik van duurzame energie, dan hebben we nu een interessante mogelijkheid voor u.
U kan hieronder de brochure aanvragen van een onderneming die tussen alle grote aanbieders door zonne-energie projecten wil opzetten die te klein zijn voor de heel grote jongens, maar te groot voor individuele investeerders. Nederland is nu eenmaal niet zo heel geschikt voor mega projecten zoals we die in bijvoorbeeld de VS en China zien.
Die enorm grote projecten kunnen we ook niet rechtsreeks in meedoen. De projecten in Nederland zijn van een schaal en opzet die juist heel interessant voor particuliere inbreng zijn. Zo kunt u straks daadwerkelijk het project waar u in participeert gaan bezoeken!

Vraagt u hieronder gratis de informatie aan en pas daarna besluit u of u ook daadwerkelijk gebruik wilt maken van deze mogelijkheid tot beleggen in grootschalige zonne-energie.
                        
               
       
Pro Gain BV KvK 17254080 BTW 8208.89.234
Sint Oedenrodeseweg 41 5681 PH BEST Tel: 06-29067997
Terug naar de inhoud