x10faq - BeursAccent

Ga naar de inhoud
Verdere services
Welke vragen werden al eerder over de challenge gesteld?

1. Beleggen jullie voor mij?
- Neen. U leest onze nieuwsbrief en van daar uit besluit u zelf welke acties u met uw eigen geld op uw eigen rekening wilt inzetten. Het is uw besluit om al dan niet een belegging ook in te zetten.

2. Zijn er garanties?
- Helaas niet. Zolang de markt is zoals deze is, kunnen we het halen. Als de markt ineens meer dan 20% daalt, dan is de kans groot dat het feest over is. Er zijn nog geen indicaties dat het al snel zo ver zou zijn.

3. Alleen aandelen?
Ja. Alleen aandelen en allemaal genoteerd in Noord Amerika.

4. Moet ik ook voorbeurs kunnen handelen?
- Dat is uw keuze. Soms is dat positief, maar we zien ook vaak dat het helemaal niet zo positief uitpakt. Bij Mexem, IB, Lynx en TradersOnly kunt u voorbeurs handelen. Bij Binck en DeGiro kan dat niet.

5. Krijg ik ook uitstap suggestie toegestuurd?
- We laten VOORAF weten wat we gaan doen. Zowel bij instap als bij uitstap. Het is zeer lucratief gebleken daar een eigen draai aan te geven. Bijvoorbeeld door scherp inleggen, of door orders in twee keer (dus twee keer 50%) in te geven. U bepaalt dat zelf. In de nieuwsbrief en soms op video de nodige suggesties en mogelijkheden.

6. We kregen deze testimonials al binnen:
Hallo ,
1000 X bedankt voor mijn verjaardagsgeschenk ! ! !
4100 aandelen met 1,137€ inkoop en 2.845€ verkoop.
Een kado van 7000€ heb ik dus wel nog nooit gehad !
----------------
Vandaag mijn eerste verkoop, een eerste succesje !
SNDL verkocht : in $1,22 -> uit $2,48 = net over de 100 %.
Benny
----------------
Beste Tom,
Ik moet je niet vertellen hoe blij ik ben dat ik jouw X 10 volg.
Marc
----------------
Beste Tom,

Mijn dank voor de goede begeleiding en een pluim voor de video’s dat maakt de challenge persoonlijk en geeft rust.
Het voelt soms als een rollercoaster maar mijn beleggersbloed stroomt weer een heerlijk gevoel. Wat deze rit ons ook brengt, dit heeft het al met mij gedaan en ik geniet ervan.

Met vriendelijke groet,
Corien Bredero
----------------
Hoi Tom

Hoe dan ?????
Binnen 1 dag mijn 975,00 terug en ook nog eens ruim 1000,00 extra winst gemaakt.
Dit is geweldig…..!
Hou vol, want dit is wat we willen, heel erg goed van je.
Bedankt
Met vriendelijke groeten,
Wouter de Hoogd
----------------

7. Alleen maar positieve reacties?
- Op één na. Daar waar wij 62% hadden, was er één lezer die na twee weken nog amper rendement had. Hij had lang niet alle posities gekocht en wat hij kocht waren nét de aandelen die tot op dat moment nog niets deden. Dat terwijl we van anderen al hoorden dat ze al meer dan 100% rendement op hun portefeuille hadden. Enkele deelnemers maakten op dezelfde posities veel meer rendement omdat ze enkele uren later reageerden.
Als je niet alles volgt, dan moet je blijkbaar ook wel een beetje een gelukkige hand hebben. De situatie kan snel veranderen, want onze aandelen veranderen regelmatig meer dan 25% per dag in waarde.

8. Moet ik er thuis voor blijven?
- Neen, wat ons betreft niet. Als eerste beleggen we alleen in Noord Amerika. Reguliere beursuren zijn dus 15:30 uur tot 22:00 uur. We geven meestal ruim vooraf al aan wat we van plan zijn te doen. We verzenden de nieuwsbrief per E-mail en sturen per Telegram kanaal een aankondiging. Dit om de kans op het missen van een signaal te minimaliseren. We hebben nog niet één keer intraday gehandeld met in en uitstap.

9. Met hoeveel moet ik beginnen?
- Wij raden aan om met tenminste 20.000 euro te beginnen. Deed Tom ook. Echt minimaal is 10.000 euro. Heeft u minder beschikbaar, dan raden we daytraden aan:... https://www.beursopmaat.nl. Dat kan namelijk met kleinere bedragen.
Uiteraard kunt u ook met een groter bedrag beleggen. U bepaalt dat helemaal zelf. We zeggen er wel bij dat dit hoog risico beleggen is. 1000% in een half jaar ga je niet redden met degelijke en saaie aandelen. Dit is een extreme uitdaging en het is een fors risico dat we dus moeten nemen.

10. Kan ik mailen of bellen voor advies?
- Dat kunt u, maar dan moet u wel uw vermogensbeheerder bellen of mailen. Wij mogen geen individueel advies geven en doen dat ook niet. We schrijven de nieuwsbrief en maken video's en daar moet u het mee doen. Voor vragen over de service of over de nieuwsbrief zijn we uiteraard wel via de mail bereikbaar.

11. Kan ik nu nog meedoen?
- Ja. U miste de eerste weken. Dat is achteraf jammer, maar in die eerste weken hebben we ook de begin probleempjes gehad. Die heeft u ook gemist. Het half jaar is nog lang niet voorbij. We houden de inschrijving voor de x10 challenge nieuwsbrief open tot 1 maart.

Bestel hier uw abonnement:
Pro Gain BV KvK 17254080 BTW 8208.89.234
Sint Oedenrodeseweg 41 5681 PH BEST Tel: 06-29067997
Terug naar de inhoud