De visie van Tom Lassing over zaken die we nu in de wereld zien - BeursAccent

Ga naar de inhoud
Verdere services

DE WERELD VOLGENS TOM

Een financiële ontdekkingstocht langs lessen die we kunnen leren uit de geschiedenis en richtingen die we ergens in de toekomst gaan inslaan.


De problemen waar we als samenleving op dit moment tegen aan lopen zijn gigantisch. Als je er serieus over na gaat denken, dan is het zwaar deprimerend en lijkt het wel alsof er niets meer aan te doen is.

Wie echter dan toch nóg weer een stapje verder durft te gaan, ziet dat er heus wel licht aan het einde van de tunnel schijnt. Een eventueel einde van de euro of val van de dollar als wereldmunt hoeft zeker niet ook uw persoonlijke financiële einde te betekenen. De geschiedenis leert ons veel en geeft prima voorbeelden van hoe inwoners van landen in een diepe crisis toch financieel prima wisten te overleven zonder alle bezittingen te zijn kwijtgeraakt.

Het leert ons echter ook dat iedereen die niets doet en hoopt op redding vanuit de staat in wezen reddeloos verloren is en op niets meer hoeft te rekenen dan een dagelijkse gang naar de gaarkeuken. Al wat meer is, is dan meegenomen.

Misschien kunnen we individueel de wereld niet redden, maar we kunnen dan minstens ons best doen om ons eigen vermogen veilig te stellen en zolang de crisis niet toeslaat, te laten groeien.

In het E-boek neem ik u mee richting de rente, richting China als wereldmacht, maar ook terug in de tijd naar zo'n 100 jaar geleden. Ik maak ook af en toe uitstapjes naar zaken die soms slechts zijdelings met de materie te maken hebben, zoals de taalstrijd in België en de bevolkingspolitiek van landen als Egypte en Turkije. Het heeft uiteindelijk allemaal met elkaar te maken. Iedere crisis heeft het dan ook tegenwoordig in zich om heel de samenleving zoals we die nu kennen volledig onderuit te halen. Dat is dan ook de reden dat we steeds vaker en steeds meer 'paniek' in de wereld zien. Een klein probleem kan door het omvallen van steeds meer financiële dominostenen een onoplosbaar probleem worden.

Ik heb het E-boek net in een ruk uitgelezen. Goed en helder geschreven!
Met name de analyse van hoe China de rol van Amerika over zal nemen is subliem.

Leon Berkers  www.beurz.com


Ik sluit het E-boek af met een aantal zeer belangrijke tips die ook u kunt toepassen en u krijgt ook vijf concrete aandelen om uw portefeuille mee te vullen. Zo goedkoop kwam u niet eerder aan vijf posities die zich momenteel ook in de Insider Service van BeursAccent
bevinden!

Bestelt u daarom nu direct dit unieke E-boek "De wereld volgens Tom". Het kost u slechts eenmalig 49,75 euro. Zodra uw overboeking binnen is, sturen we u het E-boek per E-mail toe!

Let op: In dit E-boek treft u een vijftal aantal interessante aandelen aan. Aandelen die niet op de beurs van Amsterdam en Brussel genoteerd staan, maar op de Amerikaanse beurzen. U moet zelf even bij uw broker of bank nagaan of u kunt beleggen in aandelen die in Amerika genoteerd staan. (Zover ons bekend kunt u met ALEX, Binck, Todays, Interactive Brokers en ABNAMRO beleggen in de meeste van deze aandelen)
Uw gegevens worden op geen enkele manier aan derden verstrekt of verkocht. Met uw aanmelding geeft u ons toestemming u over onze aanbieding te mogen informeren. Onder iedere mail die we u versturen staat een uitschrijflink en als u die aanklikt houdt in dat u definitief niets meer van ons via deze mailinglijst zult ontvangen.

Vriendelijke groeten,

Tom Lassing


Terug naar de inhoud