vea - BeursAccent

Ga naar de inhoud
Verdere services
Vraag en antwoord pagina

1. Waar zijn de genoemde aandelen genoteerd:
- Alle aandelen zijn op beurzen in Europa en/of Noord Amerika te verhandelen. De meeste hebben hun primaire beursnotering in Noord Amerika.

2. Kan ik deze aandelen kopen via Interactive Brokers, Lynx, Mexem?
- Ja. Er even van uitgaande dat u daar dan wel tradingtoegang heeft. Soms is voor bepaalde beleggingsobjecten een aparte aanvraag om te mogen handelen nodig. We schatten in dat het bij één van de aandelen het geval kan zijn. Dat is namelijk op dit moment nog een prnnystock.

3. Hoeveel zou ik minstens moeten investeren?
- Dat moet u helemaal zelf bepalen. Het is uw belegging, het is uw geld. Wij zijn geen vermogensbeheerders en mogen geen individueel advies geven. Wel hebben we met de prijsvorming van het rapport rekening gehouden met het feit dat we te maken hebben met derieuze beleggers die echt met meer dan 10.000 euro in de sector stappen. Wilt u met klein geld beleggen, dan raden we daghandel, of Neo Finance aan.

4. Geven jullie ook aan wanneer te verkopen?
- Nee, buiten wat we in het rapport zetten doen we nu geen belofte over opvolging. Het rapport is er in onze ogen duidelijk genoeg over. Als het een koude winter wordt dan zijn dit, zo ver we nu kunnen inschatten, de juiste aandelen. Er zit echter een aandeel tussen dat u in 2030 mogelijk nog in bezit heeft.

5. Raden jullie aan om op margin te beleggen?
- Neen. Dat raden we zelfs nadrukkelijk af. De beurs gaat nooit in één keer alleen maar omhoog of omlaag. De beurs beweegt in golven. Niemand kan de toekomst voorspellen en hoewel alle voortekenen positief zijn, is er geen garantie op (direct) succes.

6. Als het geen strenge winter wordt?
- Dan kunnen deze aandelen nog altijd knallen, maar we geven wel aan, met een strenge winter is de kans groter dat het ook écht gaat knallen.

7. Is ook handel met opties mogelijk?
- Jazeker, de meeste aandelen kennen ook opties. Dat moet u vooral zelf bezien. Het zal aan uw kennis over opties liggen of u daar snel wat mee kan, maar er is wat ons betreft geen enkele belemmering om eea in opties op te volgen.

8. Garantie?
- De reguliere wettelijke garantie geldt hier ook. We doen geen rendementsgarantie. Niemand kan immers met zekerheid stellen dat een bepaalde koersbeweging ook uitkomt. We zien koerstijgingen voor deze aandelen wel zonnig in.

9. Nemen jullie zelf ook deze posities in? Ja. We hebben de posities, of we (kunnen er in) handelen.


Pro Gain BV KvK 17254080 BTW 8208.89.234
Sint Oedenrodeseweg 41 5681 PH BEST Tel: 06-29067997
Terug naar de inhoud