Heeft u interesse in het investeren in Amerikaanse TAX deeds - BeursAccent

Ga naar de inhoud
Verdere services

Heeft u interesse in het investeren in Amerikaanse TAX deeds, maar realiseert u zich dat:

  • Het een vak is

  • Er veel geld nodig is als u zelf aan het werk gaat

  • Er de nodige tijd in kan zitten

  • U een netwerk aan mensen moet hebben in de staat waar u met de tax deeds actief gaat zijn


Kortom, het is zeer zeker mogelijk het allemaal alleen te doen, maar zeker als u huizen wilt verwerven is het heel wat werk en u moet in staat zijn al het benodigde kapitaal binnen 24 uur na het verwerven van een huis beschikbaar te hebben. Als u het alleen doet, dan zult u ook regelmatig 'even' naar de VS moeten, want je kan er niet op vertrouwen dat je netwerk daar ook zonder direct toezicht altijd goed werk levert.

Ook ik liep tegen dat probleem op. Hmm. Niet één probleem, tegen al die problemen...

  • Het is inderdaad een vak. Ik deed de opleiding, maar als je alleen bent, dan controleert niemand je. Ik heb daarom een partner gevonden die ook kennis van zaken in die sector heeft. We doen niets zonder de ander daarvan vooraf op de hoogte te stellen en te vragen er naar te kijken.

  • Ik heb, en dat weet ik van mezelf, niet genoeg geld cashbeschikbaar om te doen wat ik zou willen doen. Meer financiële armslag is dus iets waar ik aan moet werken.

  • Ik heb ruim 250 websites en een handvol bedrijven. Als ik iets te weinig heb, dan is het tijd. Ook dat heb ik opgelost door niet alles zelf te willen doen, maar een zakenpartner te vinden die de tijd wel heeft.

  • Ik ken heel wat mensen, ook in de VS, maar mijn gevonden zakenpartner werkt en woont er. Voor mij dus geen noodzaak om naar de VS te reizen en er zelf dingen te moeten regelen. Ik hoef niet regelmatig mijn netwerk langs om de contacten aan te halen. Daar heb ik mijn lokale partner voor.


Ik heb nu drie van de vier problemen opgelost.

Welk probleem staat nog open:
- Dat is het feit dat ik niet steeds genoeg cash voorhanden heb. Ik ben immers zelf ook steeds aan het beleggen.

Mogelijk dat u zelf ook tegen de genoemde problemen oploopt. Een idee wat ik heb, is dat enkele beleggers samen een Amerikaanse LLC onderneming oprichten. Binnen die LLC kunnen, mijn in Amerika wonende, zakenpartner en ik de taken wel aan. U hoeft dus niets te doen, maar omdat u mede ondernemer bent, houden we u wel van iedere stap op de hoogte en we vragen uw feedback. We laten zien waar we op willen bieden en wat wat ons betreft onze hoogste biedprijs is. We laten ook zien hoe het proces verloopt. Als u dus later zelf aan de slag wilt gaan, dan doet u hier toch ook al waardevolle ervaring op.
Het plan is om eerst één project te doen.

Bevalt het, dan kijken we daarna in welke vorm het verder gaat. Maar het is na één project ook mogelijk om afscheid van elkaar te nemen. We hopen het project met een jaar afgerond te hebben. Het zal er vooral aan liggen of we snel tegen de gewenste prijs een huis kunnen bemachtigen. De bedoeling is om het huis na renovatie ook weer snel te verkopen.

Heeft u eventueel interesse en heeft u een beschikbaar te beleggen bedrag van tussen de 5.000 en 100.000 euro, dan kunt u contact opnemen. Ik stuur u dan verdere informatie toe en aan de hand daarvan kunt u kijken of het een ook voor u interessante opzet is.
Dit wordt geen fonds. Het is de bedoeling dat liefst minder dan 10 personen als ondernemers één LLC oprichten voor ook maar één project.

Mailt u me om meer informatie te verkrijgen. Klik hier

Vriendelijke groeten,

Tom Lassing
BeursAccent BV KvK 04084359 BTW 8174.36.273
Pro Gain BV KvK 17254080 BTW 8208.89.234
Sint Oedenrodeseweg 41 5681 PH BEST Tel: 06-29067997
Terug naar de inhoud