Beleggen in nieuwe ideeën en innovatieve bedrijven - BeursAccent

Ga naar de inhoud
Verdere services

Beste bezoeker,

Deze pagina heb ik even snel opgezet na een werkbezoek aan een prachtig bedrijf bij mij om de hoek. Ik ben er razend enthousiast over. Ze ontwikkelen technologische hoogstandjes nadat een haalbaarheidsonderzoek heeft aangetoond dat het product te raliseren is en dat er een vraag in de markt naar is.
Wat dan nog rest, is de daadwerkelijke ontwikkeling van een idee naar de daadwerkelijke machine.
Daarvoor is een bedrijf nodig dat de kennis en kunde in huis heeft. Dat bedrijf heb ik in Brainport Eindhoven gevonden.
De kern van Brainport Eindhoven is samenwerking.

Dat is samenwerking onderling, maar ook samenwerking met de omgeving. En in dat kader dus ook samenwerking met eventuele geldschieters die elders geen ruimte krijgen.
In Brainport komen zoveel prachtige ideeën naar boven dat banken in die omgeving er immuun voor worden. Ook andere seed investors die normaal gesproken de meest logische keuze zijn, die worden er moe van. Alwéér een bedrijf uit die regio die geld wil...
De bedrijven worden dus gedwongen te zoeken naar nieuwe wegen willen ze de vaart er in houden.
Als ontwikkelbedrijf moet je immers steeds een portefeuille aan nieuw te ontwikkelen ideeën hebben, wil je later niet ineens 'droog' staan. Al die knappe koppen die ze aan het werk hebben moeten immers wel betaald worden.

Het bedrijf staat open voor verschillende soorten beleggingen. We praten over een totaal bedrag van in eerste instantie tussen de vijf en tien miljoen euro voor de komende twee jaar. Daarmee kunnen meerdere projecten ontwikkeld worden.
Projecten die ieder voor zich haalbaar zijn, maar nog wel zeker twee jaar ontwikkeling nodig hebben voor de machine er daadwerkelijk staat. Die periode moeten de ontwikkelaars wel betaald blijven worden. Als eerste beleggers krijgen wij daarvoor een deel van het project in handen. Zou het dus na de succesvolle ontwikkeling verkocht worden, dan delen we mee in die verkoop.

Ik heb volgende week weer een gesprek en het zou mooi zijn als ik dan al een idee heb hoe zoiets in de markt ligt. Zou u eventueel, en zonder u nu al vast te leggen, interesse kunnen hebben in een dergelijke belegging?

Als het u interesseert, laat dan uw gegevens hier achter. Ik hou u dan op de hoogte.

Ik vraag hieronder zowel uw naam, e-mail adres en telefoonnummer. Niets is verplicht, u verplicht u nu tot niets.

Na uw aanmelding komt u terug op de Beursbox pagina.
Zodra ik wat te melden heb, dan krijgt u bericht!

Vriendelijke groeten,

Tom Lassing

Pro Gain BV KvK 17254080 BTW 8208.89.234
Sint Oedenrodeseweg 41 5681 PH BEST Tel: 06-29067997
Terug naar de inhoud