Laat u voortaan royaal uitbetalen - BeursAccent

Ga naar de inhoud
Verdere services
Royalty


Laat u voortaan "Royaal" uitkeren


90% van de particuliere beleggers verliest geld. Het MOET dus anders, maar tot op heden lijkt de oplossing door particuliere beleggers niet gevonden te zijn.
Particuliere beleggers nemen nog altijd te veel risico en ze handelen te veel. Ze kijken ook veel te veel naar het nieuws en handelen dan impulsief en precies verkeerd. Allemaal zaken die we weten, maar we lijken de macht te missen om het te veranderen.

Om te veranderen moeten we andere afspraken met onszelf maken. Bijvoorbeeld een paar aandelen kopen die we nooit meer gaan verkopen. In feite zoals Warren Buffett het deed. Die heeft nu aandelen die hem op jaarbasis meer dividend opleveren dan de aandelen hem ooit gekost hebben.
Dat is effectief beleggen!

Al was het maar omdat u dan veel minder transactiekosten maakt.

Het kan allemaal echt wel anders, maar dan moet u ook wel in speciale aandelen beleggen. Aandelen die zelf ook heel anders dan de rest zijn. Aandelen die simpelweg een veel hogere kwaliteit hebben.

Die aandelen heb ik gevonden! Het is helaas niet zo dat ik daar de eerste mee ben. Deze aandelen kennen door hun uitzonderlijk hoge kwaliteit ook een hoge waardering. Dat komt omdat er meer beleggers de kwaliteit gezien hebben. U moet er dus stevig voor in de buidel tasten. Natuurlijk zien we dat graag anders, maar als ik ze u voorstel op het moment dat ze spotgoedkoop zijn, dan koopt u ze niet, want als DEZE aandelen spotgoedkoop zijn, dan is de beurs een bloedbad geworden en dan weet ik zeker dat u geen trek heeft in aandelenbeleggingen.
We moeten spelen met de kaarten die ons gegeven zijn. De waardering is hoog, maar ze is niet extreem. Ik heb ook een oplossing voor het probleem van die hoge waardering. Die oplossing is ook geen raketwetenschap, dus u kan haar makkelijk toepassen. Het is in het rapport beschreven.

Als u open staat voor een betere manier om te beleggen. Als u zich kunt vinden in het buy and hold kopen van enkele kwaliteitsposities, dan is dit rapport een absolute must voor u. Ik kan er pagina's over volschrijven, maar dat heb ik dan ook gedaan in het rapport.
U kan het rapport los bestellen. U kan het rapport ook als bonus bij uw abonnement op Mooie Beursdag verkrijgen.

Het rapport kost 59,50 euro.

In hat rapport treft u een prachtige combinatie van kleine en grote bedrijven die in alle opzichten bijzonder zijn.
Geeft u hieronder even uw gegevens op, dan stuur ik u de betaalgegevens op

                                      
                              
Pro Gain BV KvK 17254080 BTW 8208.89.234
Sint Oedenrodeseweg 41 5681 PH BEST Tel: 06-29067997
Terug naar de inhoud