Rendabel beleggen rapport - BeursAccent

Ga naar de inhoud
Verdere services
80%+ van de gesloten tips waren winstgevend

Mijn collega van Rendabel Beleggen (Donau Capital Wertpapier AG) heeft sinds 1 januari 2016 34 tips uit doen gaan. Dat ging van aandelen Groupon en Bombardier tot het handelen in Koper en de Australische dollar.
Soms aandelen, soms opties en soms Futures. Om hem in alle posities te volgen moet je zeker een ervaren belegger zijn.
Van die 34 posities staan er nu op moment van schrijven nog 13 open.
Er blijven er dus 21 over waarvan we al weten hoe het uitpakte.

Van die 21 waren er 4 verliesgevend. Twee kleine verliesjes van 233 en 311 dollar en twee grotere verliezen, namelijk 1880 en 3210 dollar. (die laatste op een investering van 5000 dollar)
Die verliezen zijn goed, dat zorgt er voor dat iedereen zich blijft realiseren dat het geen loterij zonder nieten is.

Maar de winsten die hij maakte, die zijn indrukwekkend. In totaal was er 41,839,50 dollar winst!

Wat ik vooral zo knap vind, is dat hij het aandurft om posities in te nemen die (mij) onlogisch lijken. Groupon bijvoorbeeld was ik fundamenteel geen voorstander van. Hij ging er toch in op basis van momentum en sloot de positie met winst.
Of bombardier... de long positie staat nog open. Hij ging er met derivaten in op 0,81 (totaal 1620 dollar) en die koers is nu al een veelvoud daarvan. Hij gaat er in ieder geval uit op 6,00. Die positie is nog niet afgerond, dus als hij er uiteindelijk de beoogde winst op neemt, dan kan dat een enorme impact hebben op de nu al fantastische winstcijfers.
Op een goud future positie behaalde hij al eens 4490 dollar winst dit jaar.

Hij is nu met een vermogensbeheerder gaan praten en is er in dienst getreden.
Het is dus nu mogelijk om hem te volgen door het zelf te doen, of u belt met hem en opent bij de vermogensbeheerder een managed account, zodat het voor u gedaan kan worden.

U wilt niet zomaar koud gebeld worden, en volkomen terecht.
Aan de andere kant wil hij niet steeds op onmogelijke tijden gebeld worden.

Hoe dat probleem op te lossen?
U krijgt van hem zijn eerstvolgende rapport gratis toegestuurd, als hij u mag bellen om zich voor te stellen.

U bent niets verplicht. Sterker nog, u kan dit rapport ook kopen en dan kost het u 49,50 euro. Als u het rapport koopt, dan geeft u uw telefoon nummer niet af.

Persoonlijk was het mij allemaal te heftig de afgelopen maanden. Ik kan zijn gedachtengangen niet altijd volgen en ik wil bepaalde derivaten zelf niet gebruiken. Ik kan en wil het dus niet zelf opvolgen.
Maar zijn resultaten staan mij aan. Ik ken hem al enkele jaren en dat wat hij me bij ieder bezoek steevast liet zien, dat heeft hij dus dit jaar voor me vast laten leggen.
Mooie verhalen zijn leuk voor bij de borrel, maar ik wil vooraf weten wat het plan is en achteraf weten hoe het uitpakte. En hij voldeed.
Hij voldeed zelfs beter dan ik verwacht had...
Maar nu ging hij al naar een vermogensbeheerder en dat is van hem uit gezien verstandig, maar nu ben ik, als de ondernemer die ik ben, te laat.
Ik had daar graag tussen gezeten en samen met hem een product in de markt gezet.
Nu moet ik genoegen nemen met een stukje van de opbrengst van de te verkopen rapporten...

Dus als u mij een plezier wilt doen, dan koopt u zijn rapport, maar eerlijk gezegd denk ik dat u beter af bent door uw telefoonnummer even af te geven, hem of zijn collega aan te horen en dan alsnog het rapport te krijgen, maar dan gratis.
Ik kan en wil als privé belegger zijn tips niet zelf en handmatig uitvoeren. Mij is dat te veel werk. Hij heeft gemiddeld meer dan een tip per week. Soms geen, soms een paar weken geen en dan ineens een heel stel. Dat ligt uiteraard ook aan de markttrend.
Ik kan daar niet op wachten en daar altijd snel op reageren.

Ik kan u dus alleen aangeven dat de vorige rapporten, waaronder over de Brexit, interessant waren voor ervaren beleggers die er op in willen zetten.
Maar ik denk dat het nog veel interessanter is om eens met deze man telefonisch van gedachten te wisselen. Hij kan iets wat niet velen kunnen en dat is timen.
Ik weet dat ik het niet kan... Ik ben namelijk wel eens te vroeg. Helaas zelfs regelmatig veel te vroeg. Je gaat je dan wel eens afvragen... iedereen krijgt wel een keer gelijk... zo vroeg. Op de lange termijn krijg ik mijn gelijk vaak wel, maar je moet maar zo lang willen wachten...

U weet zelf het beste hoe dat bij u is.

Gelukkig is er niet altijd winst, ik schreef dat al. Zo goed is niemand.
Dat moet u ook niet verwachten.

Maar wat hij nu wel doet, is een positie nemen en alleen die positie nemen, op basis van zijn analyse.
Als het kan in en uit, maar niet in, uit, in, uit, in uit.
Het is één keer er in op die analyse en één keer er uit.
Basta.

En zonder analyse geen positie.

Een week geleden was zijn analyse om short te gaan in Deutsche Bank. Achteraf gezien was dat geen raketwetenschap, maar bent u vorige week short gegaan in Deutsche bank? Hij wel.

Hier kunt u het rapport voor 49,50 euro bestellen. (Alleen ervaren beleggers en persoonlijk zou ik de andere optie kiezen)
Hier kunt u het rapport gratis aanvragen. U krijgt het toegezonden na een eerste telefonisch contact.
Vriendelijke groeten,

Tom Lassing
BeursAccent BV

Terug naar de inhoud