Tweejarig abonnement op de BeursAccent Nieuwsbrief service - BeursAccent

Ga naar de inhoud
Professional Service

Trendbeleggen is, historisch gezien, de meest lucratieve vorm van beleggen gebleken. Profiteer vanaf nu van onze ervaring


We hebben één regel waaraan we structureel vasthouden en dat is om bij 100% winst de helft van de positie te verkopen. Het voordeel is dat de investering dan weer net zo groot is als toen we begonnen en dat als gevolg vqan de verkoop de resterende positie in feite gratis is geworden.
In de loop van de jaren is daarmee een behoorlijk deel van de postefeuille 'gratis' geworden.
Met die gratis posities kan je als belegger veel meer geduld hebben.

Het was in de service niet allemaal rozengeur en maneschijn. We hebben ook heel wat posities gehad die vanwege onze manier van beleggen een enorm verlies zijn geworden, of op een enorm verlies staan.
Dat valt niet te voorkomen als je voor buy and hold gaat. Zeker in de jaren van de bankencrisis niet.

We gaan hier dus niet beweren dat u nooit meer tegen flinke verliezen gaat oplopen. Als u een service zoekt die u dat gaat wijsmaken, dan moet u verder zoeken.

Wat we wel hebben aangetoond, is dat we winsten maken. Dus ondanks de verliezen die we ook opliepen, is het resultaat per saldo positief.
Tenminste... voor de standaard portefeuille. Laat daarover geen misverstand bestaan. We komen niet aan uw geld. U besluit zelf waar u uiteindelijk in gaat beleggen en met hoeveel geld.
Er is dus geen abonnee op de BeursAccent Nieuwsbrief die precies de portefeuille heeft zoals we die publiceren!
Realiseer u dat. We hebben immers posities in portefeuille die al in 2007 gekocht kunnen zijn!

De meeste abonnees scoren
BETER dan de standaard portefeuille!

De reden is dat we (helaas) nogal vaak achteraf bezien te hoog instappen. Abonnees krijgen dus de kans om later, met korting, dezelfde positie in te nemen. Dat kan enorm verschil maken.
Stel even, wij stappen in op 20 dollar per aandeel.
De koers daalt in de dagen daarna tot 18 dollar per aandeel.
De portefeuille kan pas een 100% winst nemen op een aandelen koers van 40 dollar.
Dat terwijl de iets later ingestapte abonnee al op 36 dollar de winst pakt. Dat scheelt op dat punt wel 10% aan koerswinst. Het komt voor dat de abonnee dus al wel gratis in de positie zit, terwijl de portefeuille die luxe nog niet heeft.

Wij gaan in de service vooral voor kwaliteitsaandelen. Hooguit 10% van de portefeuille zou in onze ogen uit speculatieve posities mogen bestaan. Die speculatieve posities zijn de krenten in de pap. Het zijn de spannende jongensverhalen in de portefeuille.
Maar realiseer u, speculatief kan twee kanten op werken.
In 2006 behaalden we met de kwaliteitsportefeuille en prachtig resultaat, maar de speculatieve posities werden een drama. Veel van de toenmalige abonnees zaten alleen in de speculatieve posities. Die verhalen waren immers spannender. Om dus de abonnees te berschermen tegen zichzelf zijn we veel terughoudender geworden richting speculatieve posities.

U moet daarbij weten dat deze beleggingsnieuwsbrief in 2006 is opgericht als Global Energy Nieuwsbrief. Halverwege 2007 is dat de BeursAccent Nieuwsbrief geworden. De beperking tot alleen de energie sector bleek te beperkend te zijn.

We kennen in deze service geen proefabonnementen. U heeft de eerste maand een "niet goed, geld terug" garantie. Zou u de service niet bevallen, dan vraagt u uw geld terug. Normaal gesproken is eea binnen 24 uur geregeld.

We zijn een no nonsense abonnee service. Geen prachtige wervingsverhalen met onwaarschijnlijke rendementen. Zo werken we niet. De service bestaat al sinds 2006 en dat zegt al heel veel. Het gaat ons er om dat u interessante content krijgt, leert hoe internationaal beleggen werkt en dat u structureel winst met uw beleggingen gaat maken.

Ik geef mij, door het invullen van het onderstaande formulier, op voor het twee-jarig abonnement op de professional BeursAccent Nieuwsbrief service. Als dank voor mijn aanmelding ontvang ik de volgende bonusrapporten:

  • Bonus rapport 1:  Hoe u aan het einde van het olie gas- en uranium tijdperk miljoenen euro's kunt verdienen

  • Bonus rapport 2:  Hoe kunt u de beurzen in de wereld in beweging brengen. Een turbocursus manipulatie op wereldschaal. Ontnuchterend en daarbij zeer verhelderend...

  • Bonus rapport 3:  Soms zie je trends in de wereld waarvan je denkt, kan dit wel? Zo ook bij de nieuwe trend richting kernenergie.

     Zie ons gratis Bonus rapport 3 "Is kernenergie de oplossing?"
     
In de wereld wordt kernenergie snel gezien als oplossing voor de steeds verder afnemende olievoorraden en het        klimaat probleem.
     
De vraag is of die zienswijze juist is. Dit rapport maakt veel duidelijk.

  • Bonus rapport 4:  Hoe de Noordzee Tsunami een eind kan maken aan alle olie- en aardgaswinning in de Noordzee en Nederland. Een rapport dat iedereen moet lezen die vandaag belangen en/of aandelen heeft in Koninklijke Olie, Shell, BP, Gasunie, Exxon, Ruhrgas, Fluxys, Wingas, British Gas, Gazprom, POGC, Akzo Nobel, DSM, NUON, Essent, Eneco, Delta, Electrabel, EON etc. heeft. U zult verbaasd staan wat de belangrijkste factor is die de toekomst van bovenstaande TOP bedrijven zal bepalen. Een absolute wereldprimeur!

  • Bonus rapport 5:  Dollar beschermingsrapport: De lange termijn dalende dollartrend is iedereen wel duidelijk. Minder duidelijk is hoe u zich hiertegen kunt wapenen. U krijgt van ons het praktisch geschreven rapport over hoe ook u zich tegen een dalende dollar kunt beschermen.

  • Speciaal Bonus rapport:  25 manieren om uw energiegebruik met 10-70% per jaar te verlagen. Een rapport dat u direct al honderden euro's per jaar aan benzine en diesel kan besparen. Heeft u echter een bedrijf met meerdere vrachtwagens, schepen of vliegtuigen, dan kan dit voordeel al snel in de honderdduizenden euro's per jaar lopen.

     Besparingen die al snel het verschil tussen winst en verlies betekenen in de transport sector. Tot slot staat er in dit rapport tevens omschreven hoe u aan CO2- uitstoot geld kunt verdienen op de Kyoto-verdrag-CO2-
     
besparingsbeurs. Met dit rapport alleen al verdient u uw jaarabonnement mogelijk al dubbel en dwars terug.

  • Tweede Extra Bonus rapport:  Uitleg TrendMethodische Aanpak. De methode die prachtig werkt en toch op slechts een enkel A4-tje beschreven kan worden.

   

- JA, ik word abonnee -

Naam

E-mail adres

Vriendelijke groeten,

Tom Lassing


BeursAccent Nieuwsbrief

Pro Gain BV KvK 17254080 BTW 8208.89.234
Sint Oedenrodeseweg 41 5681 PH BEST Tel: 06-29067997
Terug naar de inhoud