P2Plendingdank - BeursAccent

Ga naar de inhoud
Verdere services
Dank u wel voor uw aanmelding voor dit event

Zodra ik uw overboeking binnen heb zien komen, stuur ik u de bevestiging en de route even toe. Het is een handmatig proces, dus verwacht dat niet een minuut nadat u de tien euro overmaakte.
De entree is 10 euro. Vooraf te voldoen. Niet uw aanmelding is leidend,  maar de binnenkomst van de overboeking is bepalend voor de volgorde. (Vol is vol)

Maakt u daarom zonder vertraging de 10 euro over naar rekening IBAN NL87ABNA0555625567 t.n.v. BeursAccent BV te Best.
Voor overboekingen vanaf het buitenland:
IBAN:  NL87ABNA0555625567
BIC:   ABNANL2A

Zet  bij uw overboeking ook even uw E-mail adres en de gewenste datum. (Zie  de website voor de nog beschikbare data) Als u de @ van uw e-mail adres  niet kunt plaatsen (ING staat dat niet toe) dan kunt u daar 'at' voor in  de plaats zetten.

We sluiten de bijeenkomst af met een informele soep met broodjes sessie waarbij u eventuele individuele vragen aan Mark kunt stellen.
Het is de tweede keer dat deze presentatie in Best gegeven zal worden. De eerste keer was een groot succes.

Waarom geef ik ze de ruimte hun product aan te bieden?

- Heel simpel, ik vroeg recent beleggingsgeld voor onroerend goed projecten die ik in de VS ingezet heb. Minimum inleg is daar 10.000 euro. Heel veel beursbox/beursblik lezers vonden dat een te grote investering. Deze opzet kan met veel kleinere bedragen en is dus een prima aanvulling op mijn eigen aanbieding. Ik heb sinds 12 oktober 2019 zelf ook een rekening bij deze aanbieder lopen.

Vriendelijke groeten,

Tom Lassing

Terug naar de inhoud