Crowdlending of p2p lending is nieuw en interessant - BeursAccent

Ga naar de inhoud
Verdere services
P2P lending / Crowdlending bijeenkomst

Een stabiel rendement van meer dan 10%, is dat nog mogelijk in een tijd waarin de bankrentes negatief dreigen te worden?
Of is dit alleen haalbaar voor beleggers die bereid zijn grote risico's te lopen op de oververhitte vastgoed- of aandelenmarkten? Is dat rendement echt stabiel op deze markten?

Peer-to-peer (P2P) lending of crowdlending is een nieuwe manier van investeren waarbij rendementen hoger dan 12% haalbaar zijn, met vaste maandelijkse rentebetalingen en een risico dat op basis van harde cijfers goed in te schatten is.

Na onze succesvolle eerdere events bieden we deze keer in Best de mogelijkheid kennis te maken met deze nieuwe manier van investeren, inclusief een demonstratie van een onder toezicht staand platform en een aanmeldbonus van 20 EUR.
Op 8 november 2019 komen we in de middag dit concept uitleggen in Best. Meldt u hieronder aan voor deze bijeenkomst! (We beginnen om 13:30 uur)
We vragen 10 euro toegangsprijs, maar daarvoor geven we u wel het e.e.a. terug. U krijgt bij de bijeenkomst de koffie/thee/water gratis EN we sluiten gezellig af met soep en broodjes. Zou u besluiten mee te doen, dan krijgt u ook nog de 20 euro aanmeldbonus van ons!
        
Terug naar de inhoud