Crowdlending of p2p lending is nieuw en interessant - BeursAccent

Ga naar de inhoud
Verdere services
P2P lending / Crowdlending bijeenkomst

Een stabiel rendement van meer dan 10%, is dat nog mogelijk in een tijd waarin de bankrentes negatief dreigen te worden?
Of is dit alleen haalbaar voor beleggers die bereid zijn grote risico's te lopen op de oververhitte vastgoed- of aandelenmarkten? Is dat rendement echt stabiel op deze markten?

Peer-to-peer (P2P) lending of crowdlending is een nieuwe manier van investeren waarbij rendementen hoger dan 12% haalbaar zijn, met vaste maandelijkse rentebetalingen en een risico dat op basis van harde cijfers goed in te schatten is.

Na onze succesvolle eerdere events bieden we deze keer in Best de mogelijkheid kennis te maken met deze nieuwe manier van investeren, inclusief een demonstratie van een onder toezicht staand platform en een aanmeldbonus van 20 EUR.
Op .................... komt Mark Leenards om 13:30 uur dit concept uitleggen in Best. Meldt u hieronder aan voor deze bijeenkomst! (We beginnen om 13:30 uur, zaal is om 13:00 uur open)
We vragen 10 euro toegangsprijs, maar daarvoor geven we u wel het e.e.a. terug. U krijgt bij de bijeenkomst de koffie/thee/water gratis EN we sluiten gezellig af met enige versnaperingen. Zou u besluiten een account bij Neo Finance te openen, dan krijgt u ook nog de 20 euro aanmeldbonus van ons!
        
Pro Gain BV KvK 17254080 BTW 8208.89.234
Sint Oedenrodeseweg 41 5681 PH BEST Tel: 06-29067997
Terug naar de inhoud