optiecursusbevestiging - BeursAccent

Ga naar de inhoud
Verdere services
Dank u wel voor uw inschrijving op de beginners Optiecursus.

U gaat op de basiscursus alle benodigde basiskennis over Optie beleggen van mij verstrekt krijgen, zodat u voortaan zonder angst voor verrassingen ook optieposities kunt innemen.
Om uw bevestiging voor de avond af te ronden vraag ik u om hieronder even uw gegevens in te vullen. Ik stuur udan zowel de bevestiging als de routebeschrijving toe.
Ik vraag hier ook uw telefoon nummer. Zou er iets tussenkomen en kan de bijeenkomst geen doorgang vinden, dan kunnen we u ook snel bereiken.
                
        


Over Tom Lassing
OptieBeleggingsExpert Tom Lassing heeft in 2001 de website www.beursbox.nl met haar dagelijkse nieuwsbrief opgezet. Ook in 2001 werd de service "Optie-Specialist" samen met een partner in de markt gezet. Tom is in de periode 2000 tot 2005 regelmatig te gast bij Finance Television geweest en werd de afgelopen jaren onder andere geïnterviewd door Quote, Financieel Dagblad, Financiële Telegraaf, Fem de Week en Elsevier. De Optieservice is door Tom op 1 juli 2005 aan de partner verkocht. In maart 2006 is de www.BeursAccent.nl (toen nog GlobalEnergyNewsletter) Nieuwsbrief opgezet die in 2017 is voortgezet onder de naam Mooie Beursdag. Verder heeft Tom heel veel (gratis) informatie over beleggen gepubliceerd, waaronder een gratis E-boek over Japanse Candles analyse en een Turbo/Speeder beleggingscursus en natuurlijk de gratis optiecursus die per E-mail gestuurd wordt.
Pas na uw aanmelding hierboven kan ik u bevestigen of uw plaats gereserveerd is. Vol is vol en wie het eerst komt, het eerst maalt. Mocht de zaal vol zijn en u dus te laat, dan laat ik u dat weten en zal ik u uw geld terugstorten, tenzij we samen een andere datum kunnen reserveren.

Eerstvolgende datum of data:
.............. om 19:30 uur in Best


Tot de 27e

Tom Lassing

Directeur Pro Gain BV


Pro Gain BV KvK 17254080 BTW 8208.89.234
Sint Oedenrodeseweg 41 5681 PH BEST Tel: 06-29067997
Terug naar de inhoud