NT Florida bijeenkomst - BeursAccent

Ga naar de inhoud
Verdere services
Informatieve bijeenkomst over vastgoed beleggen in Florida

Dit initiatief komt voort vanuit NT Florida Invest llc.

Op deze bijeenkomst stelt NT Florida Invest zich aan u voor in de personen van Nicole Barbera en Tom Lassing die als active members aan deze Amerikaanse onderneming verbonden zijn.
Verder deze avond een korte uitleg over hoe in Florida de Tax Lien, Tax Deed en Foreclosure zich tot elkaar verhouden en hoe we daar als beleggers in grote lijnen in kunnen investeren.

We gaan het mogelijk ook nog wel hebben over de actuele huizenmarkt en economie in Florida.

Verder is er de gelegenheid tot informeel kennismaken en het stellen van vragen.

Er zal die avond niets 'verkocht' gaan worden en ook niets besloten. Het is vooral een avond om eens kennis te maken met Nicole die slechts af en toe in Nederland is en u ruimte geven tot het stellen van eventuele openstaande vragen.

De bijeenkomst vindt plaats op 7 juli 2016 Op de Sint-Oedenrodeseweg 41  5681 PH in Best. (Beursbox.nl) De bijeenkomst begint om 19:00 uur.
Er is ruimte voor maximaal 30 personen. Dat zouden we normaal gesproken dus moeten halen. Alleen als zowel iedereen komt en iedereen neemt de partner mee, dan hebben we een ruimte probleem. We maximeren dus op 30.
Aan de andere kant, als er inclusief eventuele partners geen tien deelnemers zijn die zich aanmelden, dan gaan we ook buiten de huidige deelnemers voor deze bijeenkomst werven. We hebben enkele beleggers teleur moeten stellen omdat NT Florida al vol was. Die personen willen mogelijk ook bij een volgend project meedoen en ook voor hen is het handig om even kennis met ons te maken.
Voel u als deelnemer in NT Florida Invest llc niet 'gedwongen' te moeten komen. Dat is zeker niet onze bedoeling. Als u denkt dat er een meerwaarde voor u is, dan bent u van harte welkom. Wel vragen we u even u dan aan te melden via het invulblokje hieronder. We kunnen dan zien wanneer of de zaal vol is. Uiteindelijk is het zo dat 30 ook echt de maximale capaciteit is.
Pro Gain BV KvK 17254080 BTW 8208.89.234
Sint Oedenrodeseweg 41 5681 PH BEST Tel: 06-29067997
Terug naar de inhoud