Mexico Rapport - BeursAccent

Ga naar de inhoud
Verdere services
De gevolgen van de Amerikaanse presidentsverkiezingen op Mexico

"Ik bouw een muur tussen de VS en Mexico en Mexico gaat deze muur betalen!"

"Mexicanen zijn criminelen en verkrachters"

Grote woorden van presidentskandidaat Trump, maar hij raakt een gevoelige snaar bij de blanke Amerikaan. Ze zijn namelijk bang voor een enorme toevloed aan hardwerkende Mexicanen en de criminatiteit die ze naar verluidt zouden meenemen.
Amerikanen zien veel beelden van schietpartijen in het noorden van Mexico en de gruwelijkheden van de drugcartels die het voor het zeggen hebben net onder de Amerikaanse grens.
Een muur om die rommel buiten te houden klinkt dan simpel en aantrekkelijk.

Mocht Trump de volgende Amerikaanse president worden, dan zal de relatie met Mexico hoe dan ook een enorme knauw krijgen. Het land is enorm afhankelijk van de VS. Al was het maar omdat jaarlijks 50 miljard dollar door Mexicaanse werkers naar hun thuisland gestuurd wordt.
Trump denkt dat hij Mexico daarmee kan chanteren.
Wat hij vergeet is dat de afhankelijkheid twee kanten op gaat. De Amerikaanse sinaasappeloogst, de katoenoogst, de amandeloogst is amper mogelijk zonder de honderdduizenden Mexicanen die dat tegen een hongerloon doen. Wie maakt er schoon als de Mexicanen vertrekken?

De impact voor Mexico is echter groter. Zou Trump inderdaad zijn plan om overboekingen naar Mexico te verbieden hard maken, dan kan hij daarmee Mexico in een diepe crisis brengen.
Hij is er gek genoeg voor.

Als belegger moet je je altijd afvragen, is dit een kans, of is het niet kies om van de beweging te profiteren. In zekere zin is het profiteren van deze crisis, die je kan zien aankomen, een vorm van bloedgeld. Dat is waar. Het is aan u om te bepalen of u wilt profiteren van een beweging van bijvoorbeeld de Mexicaanse munt. Uw profiteren van een door u voorziene beweging in de wisselkoers zal de crisis niet voorkomen, noch verergeren. Het is slechts dat u een positie (long of short) in een valutapaar inneemt.

Het kan natuurlijk ook dat Hillary Clinton president wordt. Die kijkt er heel anders tegenaan en als zij de volgende Amerikaanse president is, dan zal er juist sprake zijn van een opluchting in de markt en dat kan Mexico juist weer enorm steunen. Ook daar moet u als belegger rekening mee houden.
Vooralsnog echter heerst de angst. Trump had in de laatste peilingen namelijk zelfs een kleine voorsprong op Clinton.

Rendabel Beleggen (Donau Capital Wertpapier AG) heeft een rapport geschreven over de kansen en bedreigingen voor Mexico. In dat rapport wordt een optiestrategie op USD/MXN voorgesteld. Die strategie zou tot wel 700% rendement kunnen opleveren.

U kan het rapport gratis verkrijgen, maar wel onder een kleine voorwaarde.
Die voorwaarde is dat Donau Capital Wertpaper AG zich even telefonisch aan u mag voorstellen. U wordt dan gebeld door één van hun medewerkers. U bent niets verplicht, maar ze hebben als nieuwe partij in de Nederlandstalige markt wat te bieden en wie weet is het de start van een lucratieve samenwerking. Hoe dan ook krijgt u het rapport dan gratis.
(Donau Capital Wertpaper AG is een bedrijf met alle benodigde vergunningen en staat onder toezicht van zowel de Duitse, Belgische als Nederlandse toezichthouders. Het is een Duits bedrijf dat zich nu ook op Nederland en België richt.)

U kan u hier opgeven voor het gratis rapport:
Het rapport is ook voor 49,25 euro te bestellen.
Persoonlijk zou ik dat niet doen. Het is namelijk juist een pluspunt dat u de schrijvers van het rapport een keer kan spreken. Immers, als u er op gaat handelen, dan moet u toch wel het gevoel hebben dat ze ook te vertrouwen zijn.
Als het telefoontje u niet bevalt, dan wilt u toch ook niet handelen op hun aanbeveling?
In feite zou u dat telefoontje juist moeten willen.

Maar wilt u het rapport toch liever kopen, dan kan ik dat ook regelen. Uw gegevens gaan dan niet naar Donau Wertpaper, maar u rekent alleen bij mij af. Ik regel het dan zonder uw gegevens door te geven met Donau Wertpaper.

Maakt u in dat geval 49,25 euro over op rekening NL87ABNA0555625567 t.n.v. BeursAccent BV te Best. Denkt u er aan uw E-mail adres even bij de overboeking te plaatsen. (E-mail adres + Mexico rapport) Dit scheelt ons veel zoeken en zorgt ervoor dat u uw rapport snel krijgt.

Terug naar de inhoud