Great Britain Properties kansen in onroerend goed - BeursAccent

Ga naar de inhoud
Verdere services
Onroerend Goed beleggingen in Great Britain
Met  GREAT Britain Properties geven wij de mogelijkheid een vast hoog rendement op spaargeld te verkrijgen of de mogelijkheid mee te delen in de winst en daarmee de mogelijkheid op een nog hoger rendement.
De zekerheid die we inbouwen zijn de charges op de huizen. Recht van eerste hypotheek van de investeerder op de property.

Presentatie van GREAT Britain Properties (GBP) bij Beursbox.nl in Best.
GREAT!  De Brexit, de prijzen en de markt in verschillende delen van Great Britain zijn een opportunity voor Nederlandse beleggers en investeerders.
Great Britain Properties BV heeft met zijn ervaren netwerk aan zgn Sourcing agents in de UK de mogelijkheid om properties 30-50% onder de marktwaarde aan te kunnen kopen.
Huizen worden gekocht, opgeknapt en weer verkocht of verhuurd. De “Yield” ligt ver boven de Nederlandse gemiddelden.
3 maart presenteert GBP de mogelijkheid om hierin als belegger / investeerder te investeren.
U bent uitgenodigd vrijblijvend uzelf van informatie te komen voorzien en daarbij ook de mensen achter GREAT Britain Properties te leren kennen.
Het wordt met recht een GREAT presentatie.

Misschien kent u Kevin Green, Engelands grootste  privé investeerder in properties? Het is zijn succesvolle methode die ook GREAT Britain Properties hanteert. Het is ook zijn netwerk van agenten, notarissen en makelaars waar we gebruik van maken. Daarom hebben wij kansen die u als particuliere belegger maar niet zomaar zelf zult hebben. We kopen alleen huizen met een korting van tussen de 30% en 50% onder de marktwaarde. Deze huizen knappen we op en we verkopen of verhuren binnen zes maanden.

We hebben meerdere manieren waarop particuliere investeerders met ons mee kunnen doen. Op de bijeenkomst laten we u dat zien.

Er is wel een voorwaarde die belangrijk is. U belegt namelijk buiten AFM toezicht. GBP is namelijk geen beleggingsfonds, maar is rechtstreeks investeerder, ontwikkelaar en verkoper/verhuurder in huizen. Door externe deelnemers te zoeken, kunnen we sneller een forse vastgoed portefeuille opbouwen, hetgeen ook voor ons veel efficënter is en ons dus samen meer gaat opleveren.

Geef u hieronder op voor de informatie bijeenkomst op 3 maart (19:30 uur) in Best
We vragen voor de bijeenkomst in Best een eigen bijdrage van 10 euro.
Waarom? Heel simpel, we willen alleen serieuze beleggers in de zaal hebben en het is gebleken dat 10 euro al voldoende is om het kaf van het koren te scheiden.

      
                
Terug naar de inhoud