Great Britain Properties kansen in onroerend goed - BeursAccent

Ga naar de inhoud
Verdere services
Onroerend Goed beleggingen in Great Britain
Met  GREAT Britain Properties geven wij de mogelijkheid een vast hoog rendement op spaargeld te verkrijgen of de mogelijkheid mee te delen in de winst en daarmee de mogelijkheid op een nog hoger rendement.
De zekerheid die we inbouwen zijn de charges op de huizen. Recht van eerste hypotheek van de investeerder op de property.

Presentatie van GREAT Britain Properties (GBP) bij Beursbox.nl in Best.
GREAT!  De Brexit, de prijzen en de markt in verschillende delen van Great Britain zijn een opportunity voor Nederlandse beleggers en investeerders.
Great Britain Properties BV heeft met zijn ervaren netwerk aan zgn Sourcing agents in de UK de mogelijkheid om properties 30-50% onder de marktwaarde aan te kunnen kopen.
Huizen worden gekocht, opgeknapt en weer verkocht of verhuurd. De “Yield” ligt ver boven de Nederlandse gemiddelden.
14 maart 2018 presenteert GBP de mogelijkheid om hierin als belegger / investeerder te investeren.
U bent uitgenodigd vrijblijvend uzelf van informatie te komen voorzien en daarbij ook de mensen achter GREAT Britain Properties te leren kennen.
Het wordt met recht een GREAT presentatie.

Het is de succesvolle methode van een beroemde Engelse ondernemer die ook GREAT Britain Properties hanteert. Het is ook zo'n netwerk van agenten, notarissen en makelaars waar we gebruik van maken. Daarom hebben wij kansen die u als particuliere belegger maar niet zomaar zelf zult hebben. We kopen alleen huizen met een korting van tussen de 30% en 50% onder de marktwaarde. Deze huizen knappen we op en we verkopen of verhuren binnen zes maanden.

We hebben meerdere manieren waarop particuliere investeerders met ons mee kunnen doen. Tijdens de tafelgesprek sessie laten we u dat zien.

Er is wel een voorwaarde die belangrijk is. U belegt namelijk buiten AFM toezicht. GBP is namelijk geen beleggingsfonds, maar is rechtstreeks investeerder, ontwikkelaar en verkoper/verhuurder in huizen. Door externe deelnemers te zoeken, kunnen we sneller een forse vastgoed portefeuille opbouwen, hetgeen ook voor ons veel efficënter is en ons dus samen meer gaat opleveren.

Geef u hieronder op voor de informatieve bijeenkomst op 14 maart 2018 (19:30 uur) in Best
We vragen in Best een eigen bijdrage van 10 euro.
Waarom? Heel simpel, we willen alleen serieuze beleggers aan tafel hebben en het is gebleken dat 10 euro al voldoende is om het kaf van het koren te scheiden.

                
        
BeursAccent BV KvK 04084359 BTW 8174.36.273
Pro Gain BV KvK 17254080 BTW 8208.89.234
Sint Oedenrodeseweg 41 5681 PH BEST Tel: 06-29067997
Terug naar de inhoud