Vier wereldveranderende duurzame toepassingen - BeursAccent

Ga naar de inhoud
Verdere services

Duurzame energie
toepassingen die de energie
wereld gaan veranderen


Er zijn vier sectoren waar we een duurzame energie revolutie gaan zien


Het concept van één van deze duurzame energie technieken werd al in 1896 door Nicola Tesla bedacht. Het concept van een andere techniek is al in 1960 door Dr. Peter Glaser bedacht. De derde techniek die we in het rapport bespreken is al in de jaren dertig van de vorige eeuw ontwikkeld, maar in een diepe lade terechtgekomen simpelweg omdat je er geen wapens mee kon maken.

De laatste techniek die we gaan bespreken is eind jaren tachtig van de twintigste eeuw ontdekt. Deze techniek is zo ontzettend kansrijk, dat het zo kan zijn dat het de andere volledig gaat overvleugelen. Maar... niets is zeker.

Alle ontwikkelaars van de besproken technieken
liepen allemaal tegen het feit op dat ze behoorlijk voor op hun tijd liepen. Hun ideeën konden indertijd ook niet worden gerealiseerd omdat de techniek toen nog lang zo ver niet was. De ideeën vergden grote investeringen en dat werd een probleem omdat men de aansluiting met het denkniveau van anderen mistten en ze simpelweg de toegang tot het benodigde kapitaal niet hadden. De ontwikkelaars van de technieken waren in veel opzichten hun tijd veel te ver vooruit.

We gaan u hier niet beloven dat een simpele belegging in één van deze sectoren u onmetelijk rijk gaat maken. Zo simpel is het helaas niet. Toch is het rapport ook zonder die belofte al enorm waardevol, want we tonen u in welke hoek u de ontwikkelingen moet zoeken! Het is vrijwel zeker dat u nog van twee van de vier technieken amper iets gehoord of gelezen hebt. Misschien ooit iets van gehoord, maar zeker niet serieus als belegger naar gekeken.
Het rapport zet u op een spoor. Daarbij verwijzen we u naar vele uren aan video's en richting dikke rapporten die allemaal online te vinden zijn. Alles is te vinden... als je maar weet waar te zoeken. U hoeft als belegger niet jaren vooruit te lopen. U hoeft slechts nét voor de meute uit te lopen om de grootste winsten te maken. Dit rapport geeft u die kans.

Het is geen gratis rapport... Daarvoor is er echt te veel onderzoek in gaan zitten.
Maar we hebben het met een prijs van slechts 29,87 euro wel extreem schappelijk en betaalbaar gehouden. Het rapport is de gevraagde prijs dubbel en dwars waard, die garantie kan ik u echt wel geven!

Let op: In dit rapport over toekomstige duurzame oplossingen treft u ook een aantal interessante aandelen aan. Aandelen die niet op de beurs van Amsterdam en Brussel genoteerd staan, maar veelal op de Amerikaanse beurzen. U moet zelf even bij uw broker of bank nagaan of u kunt beleggen in aandelen die in Amerika genoteerd staan. (Zover ons bekend, kunt u met TradersOnly en Interactive Brokers beleggen in de deze aandelen)
Uw gegevens worden op geen enkele manier aan derden verstrekt of verkocht. Met uw aanmelding geeft u ons toestemming u over onze aanbieding te mogen informeren. Onder iedere mail die we u versturen staat een uitschrijflink en als u die aanklikt houdt in dat u definitief niets meer van ons via deze mailinglijst zult ontvangen.

Vriendelijke groeten,

Tom Lassing


BeursAccent BV KvK 04084359 BTW 8174.36.273
Pro Gain BV KvK 17254080 BTW 8208.89.234
Sint Oedenrodeseweg 41 5681 PH BEST Tel: 06-29067997
Terug naar de inhoud