Cryptobijeenkomst - BeursAccent

Ga naar de inhoud
Verdere services
Uw eerste Crypto stappen

Om maar met de deur in huis te vallen... We horen vrijwel alleen nog maar angstverhalen rondom crypto's.

Laat dit u niet tegenhouden!

Bij iedere belangrijke ontwikkeling is het zo dat er een paar mensen zijn die echt als allereersten meedoen. Het is maar 0,1% van de mensheid, maar die paar visionairs hadden een briljante visie en daar waar het over de Crypto's gaat, daar hebben deze visionairs enorm kunnen cashen.
Daarna komt er een groep die ook vroeg is, maar die in feite de prille visionairs slechts volgen. We noemen ze pioniers en het zijn vaak mensen met geld te veel die zich wel een gokje kunnen veroorloven. Als het dan achteraf bezien gelukt is, dan roepen ze dat ze de goeroe zijn...
Maar als we al die 'early adaptors' bij elkaar tellen, dan nog hebben we het hooguit over enkele procenten van alle mensen die tot de doelgroep behoren.

De CEO van JPMorgan noemde bitcoin halverwege september 2017 een fraude... Wat ze bij JPMorgan vergaten, is dat de handel in bitcoin niet anoniem is. Die middag kocht JPMorgan (nadat de koers van bitcoin die dag flink omlaag was gegaan) een fors aantal bitcoins op. Toen ze gesnapt werden, was het zogenaamd voor klanten, maar als je het echt een fraude vindt, dan koop je het ook niet voor klanten. Blijkbaar spelen er meer zaken mee en de bitcoin omlaag praten is daarbij deel van het spel.

De realiteit is wat ons betreft dat we bij bitcoin de extreme koers x1000 bewegingen al achter ons hebben. De fase van x1000 voor bitcoin waarde is daarmee voorbij. De vraag is zelfs of de $20.000 ooit weer bereikt gaat worden.
Dát feest is daarmee voor bitcoin mogelijk grotendeels over, maar de techniek er achter en enkele andere munten beginnen nu ook main stream te worden en nu komen we in de fase dat 'iedereen' moet leren werken met de mogelijke nieuwe realiteit. De techniek heeft zich als techniek bewezen maar de echte killer applicaties, die gaan nog komen.
Daarom zijn er nog enorme winsten te behalen voor hen die het nu goed oppakken. De grote groep en de echte toepassingen komen er namelijk nu pas aan. Dát feest bent u nu op tijd voor!

Als u dus nu actief wordt, dan bent u vanuit de samenleving bezien nog altijd heel vroeg. Ik was recent op een school in een klas met 15 en 16 jarigen en ze hadden op zijn best van bitcoin gehoord, maar niemand van hen had ooit crypto's gekocht. Zo pril is het dus nog altijd.
Er gaat in de blockchain techniek nog heel veel gebeuren. Wij zijn van mening dat het de samenleving ingrijpend zal veranderen. Staar u niet blind op bitcoin. Dat is de eerste tip die we geven.

We gaan u woensdagavond 21 maart 2018 vanaf 18:00 uur op stoom helpen door u enkele ontwikkelingen te tonen. Een rare tijd, we weten het! Wij zorgen er voor dat er twee luxe broodjes voor u klaarliggen. U komt dus niet om van de honger!

Wat gaan we u die avond leren?

Deel 1 Basis nivo   tussen 18.00 en 22.00
Leidt u op tot zelfstandig beheer van een crypto portefeuille op kraken.
=> Wat is een blockchain &  welke soorten zijn er
=> Wat is een crypto munt / wat is een token.
=> Hoe open ik een rekening bij kraken
=> Portefeuille beheer & spreiding van risico's
=> Hardware wallets wat zijn ze en waarom is het veiliger.

Kortom, we gaan u inzicht geven in de crytomarkt.

We gaan u die avond ook leren hoe u niet alleen uw eerste crypto's koopt, maar vooral ook heel belangrijk, hoe u het allemaal veilig houdt!
Te vaak lezen we over mensen die hun eerste aankoop doen en die dan vervolgens constateren dat hun aankoop 'verdwenen' is. We gaan u leren hoe u zo'n situatie kan vermijden.

We laten u zien hoe u al actief kan traden in deze munten. In die hoek is ook nu, misschien wel JUIST nu, nog veel geld te verdienen. Het is simpeler dan u denkt.


We gaan slechts onze eigen zaal vullen en het wordt daarom een heel exclusieve bijeenkomst. Vol is vol. De prijs is 98 euro per persoon. In die prijs zitten ook de broodjes etc!
 
                                      
                              
Heeft u nu al vragen voor ons, dan kunt u die stellen. We nemen dat mee in onze presentatie. Zodra we uw betaling binnen hebben, krijgt u van ons het E-mail adres voor uw vragen.

Pro Gain BV KvK 17254080 BTW 8208.89.234
Sint Oedenrodeseweg 41 5681 PH BEST Tel: 06-29067997
Terug naar de inhoud