Crypto currencies en blockchain zijn de toekomst - BeursAccent

Ga naar de inhoud
Verdere services
eXtreme winsten
Met 1000% winst, dan begint het pas!
Belachelijk! Ja, dat is het. Maar ondertussen is het wel de realiteit. Niet ooit, maar NU.

ICO's zijn het nieuwste sleutelwoord en we geven het grif toe, het is pure gekte en het is belachelijk... Maar moeten we daarom langs de kant blijven kijken?
Waarom niet keihard meedoen in deze luchtbel?

Of heeft u een hekel aan eXtreme winsten maken?

Dat mag natuurlijk. Dan doen wij het wel.
Het is nu nog veel mooier dan het casino. Het is 200 euro op rood zetten. Bij winst krijgt u 10x tot 100x de inleg, en bij verlies bent u de inleg kwijt. Zo simpel is het momenteel.

We hebben voor u een prachtig rapport opgebouwd. Een rapport waarmee u inzicht krijgt in de enorme doorbraak die momenteel aan het plaatsvinden is (vergelijkbaar met de uitvinding van het vuur qua impact voor de mensheid) en de enorme gekte die daarom bij beleggers en speculanten is uitgebroken.
Ze denken dat werrkelijk alles tot in de hemel zal groeien en je hoeft maar met een halfbakken idee te komen en ze gooien miljoenen naar je.

Twee analisten schreven het rapport. Een ras-scepsist en een volkomen overtuigde techneut-analist die zijn hele leven nu aan het inrichten is richting deze nieuwe toekomst.
Twee tegenpolen die elkaar scherp houden en samen zullen ze ook u behoeden voor te behoudend zijn, maar ook te enthousiast worden.
De gekte is prima, maar we willen er wel aan verdienen, en er geen slachtoffer van worden. Dan heb je dus realisme en idealisme nodig.
Een rapport als dit treft u nergens anders aan. Immers worden dit soort rapporten geschreven door of overtuigde apostelen die heilig overtuigd zijn van de vernieuwing of door iemand die er totaal niets in ziet.
Zo extreem zijn de schrijvers niet, maar het zijn behoorlijke tegenpolen die elkaar en u scherp houden. We WILLEN profiteren van de gekte, maar daarbij willen we wel alleen beleggen in initiatieven waar we daadwerkelijk ook wat in zien.
We gaan dus niet mee in iedere bla bla aanbieder die weer met een prachtig verhaal komt en waarvan de kans groot is dat het één grote oplichting is. De realiteit is dat 90% van wat er nu naar de markt gebracht wordt straks zal mislukken. Wij profiteren van het momentum EN verwachten de parels er uit te kunnen plukken. Daartoe hebben we een unieke analyse methode tot onze beschikking en daarbij onze diepgaande kennis van de materie en onze kennis over beleggen in het algemeen.

In het rapport treft u al drie concrete tips voor ICO's aan. De eerste is ondertussen al meer dan 1000% in prijs gestegen en is NOG ALTIJD interessant.
De andere twee komen heel snel op de markt.
Het is tijd om mee te liften. De klapper is nu mogelijk!

Bestel hier het rapport!

Ik bestel het Crypto rapport (PDF formaat) en maak per direct 49,50 euro over op rekening van Beursaccent BV


Helaas... De aanbieding is verlopen.


Terug naar de inhoud