4cryptorapport - BeursAccent

Ga naar de inhoud
Verdere services
VIER WINNAARS VOOR MINSTENS 40 PROCENT WINST IN 2021
Het ideale startpakket voor de beginnende cryptobelegger
Het zal weinigen ontgaan zijn dat cryptomunten, cryptocurrencies hot zijn. Wel, die zullen alleen nog maar ´hotter´ worden. Niet alleen in de internationale gespecialiseerde crypto/blockchain media, maar over bitcoin hoor je nu zelfs op televisie en radio. Je leest er al over in de reguliere media, in kranten en op het internet. Je hoort er positieve zaken over, maar ook negatieve. Nog daargelaten dat het meeste wat voor het grote publiek bestemd is, helaas meestal fout is (en ook veel te laat komt). Feit blijft dat bitcoin, crypto, blockchain, digitale munten, coins en tokens de hoofdpagina, voorpagina´s halen. En met reden.

Koning keizer admiraal: bitcoin willen ze allemaal

We kunnen ons voorstellen dat met ´slechts´ (of toch al) 106 miljoen cryptobezitters, er heel wat mensen, beleggers - we richten ons dan tot Nederland en België - ook wel willen participeren. Ook wel willen meedoen, mee winnen dan liefst. Want ze horen van, lezen over alvast genoemde bitcoin (BTC op crypto platformen) dat verdubbeld is in waarde sinds begin 2021. Vervijfvoudigd is sinds oktober 2020. Misschien vernamen ze - u ook? - wel over Elon Musk die sinds maart 2021 ook bitcoin accepteert voor zijn Tesla´s. Of van PayPal dat zijn 350 miljoen klanten, particulieren en bedrijven, toegang biedt tot cryptobeleggen. Over VISA en Mastercard die zich engageren erin. Of van het Staatsfonds van Singapore dat bitcoin heeft gekocht. Misschien ook al van een prominent pensioenfonds in Nieuw-Zeeland (het conservatiefste soort professionele beleggers!) dat voor 5 procent BTC heeft gekocht.

Bitcoin. En 9000 alternatieve coins

De lijst van participanten groot en klein is ellenlang en wordt nog steeds aangevuld. Van de kleine belegger en trader, de zogenaamde retail investor, tot en met de allergrootste institutionelen. Misschien nog even meegeven dat er in 2021 er reeds bijna 100.000 cryptomiljonairs bestaan. Allemaal dankzij bitcoin, maar zeker ook de iets meer dan 9000 (!) altcoins die ondertussen noteren.

Hedge

Laat ons stellen dat bitcoin et al. een tegengewicht vormen (hedge) voor ongebreidelde geldcreatie vanwege alle grote centrale banken. Het aantal bitcoin bv. dat gecreëerd kan worden is eindig (21 miljoen coins met 18,6 miljoen reeds gemijnd) dus deflatoir. Terwijl het aantal dollars, euro´s, ponden, yen etc. oneindig bij verzonnen kan worden; wat dus ook gebeurt, en inflatoir is.

Koste wat het kost

Overheden met hun centrale banken weten ook niet meer hoe de (wereld)economie nog anders te stimuleren, dan door nog meer fiatgeld creëren, verzinnen, drukken, nulletjes bij te tikken op een computer en de rente nog lager te zetten dan ze al is. Voor wie alleen maar een hamer bezit, lijkt alles wel op een spijker. Allemaal om burgers en bedrijven aan te zetten om te investeren. Nog meer te investeren (zeker in Coronatijden niet voor de hand liggend, toch?!) Zet je vandaag een ietwat groter kapitaal op je spaarrekening, dan word je daarvoor financieel gestraft zelfs, met een negatieve rente. De bedoeling van overheden internationaal is de wereldeconomie aan te zwengelen koste wat het kost. Ook en zelfs al ondermijnt dit steeds meer de ´waarde´ van die fiatmunten, en het broodnodige vertrouwen erin.
Probleem

Groot probleem vandaag echter, anno 2021, is dat er reeds teveel schulden in de wereld bestaan; dat al die economieën groot en klein, nog op basis van schuld bestaan, en nergens anders op.

De definitie van waanzin in de vakliteratuur is dan: steeds hetzelfde herhalen in de verwachting van een andere uitkomst te krijgen. De beroemde éminence grise in beleggen, de Amerikaan Jim Rogers zei het ook al. Een probleem van teveel schulden trachten op te lossen door nog meer schulden te maken, is inderdaad dat: waanzin.

Vooruit kijken maar ook achteruit

Laat ons hiermee besluiten: de slimste beleggers, investeerders; de meest lucide en verst vooruitkijkenden hebben het vertrouwen in fiatmunten al lang verloren, en naar een alternatief gezocht in de afgelopen jaren. Gezocht en gevonden, vandaar dat we reeds met een slordige 100 miljoen beleggers in crypto zitten. Wie er niet al rijk of behoorlijk welvarend mee is geworden, heeft toch tenminste zijn kapitaal of aanzienlijk zien aangroeien, of tenminste weten te preserveren tegen waardedaling. Bitcoin bijvoorbeeld is de beste belegging van de afgelopen twaalf jaar gebleken...niet slecht voor een munt die pas...twaalf jaar bestaat! Van rond de 0,008 dollar in 2009 tot afgerond 59.000 dollar op moment van schrijven (begin april 2021) - daar hoeven we geen tekeningetje bij te maken zeker?

Dan IK ook!

We kunnen ons voorstellen, schreven we aan het begin van dit artikel, dat nogal wat beleggers van de stierenmarkt in digitale munten ook wel hun deel(tje) willen bekomen. De absolute beginners in cryptobeleggen dan. Zij die ook willen starten. Maar hoe begin je daar nu aan - beleggen in crypto? Want het volstaat echt niet om alleen maar bitcoin te kopen en te gaan zitten wachten tot...tot wanneer precies? Als die beginners (u ook?) al weten hoe alleen dat al voor elkaar te krijgen, BTC kopen.

Met de voeten op de grond

Het is tot die absolute beginners dat we ons in de eerste plaats richten. Maar het kan ook zijn dat u reeds in digitale munten belegt. Dat u een rekening heeft bij een cryptobeurs, en munten en tokens koopt en verkoopt. Misschien reeds een hele poos. Maar dat u toch niet tot de gewenste, mogelijke resultaten komt. Misschien doet u dan iets fout. Of bezit u bepaalde noodzakelijke kennis niet. Kan! Want lang niet iedereen die reeds belegt in crypto is daarmee ook heel succesvol. Er bestaan meer verliezers dan winnaars, ook in dit soort beleggen, of wat had u anders gedacht? Cryptobeleggen is geen gokken, is niet als met darts - een paar pijltjes gooien en altijd prijs. Altijd prijs, iedereen rijk? Wie dat denkt leeft in een fantasiewereld. Wij als driekoppig team met tezamen meer dan 100 jaar ervaring in beleggen, leven en werken in de échte wereld. U hopelijk toch ook?

Help, hulp!

Voor al die beleggers die wel in crypto willen zitten maar niet goed weten hoe... En ook voor iedere belegger die reeds bezig is met munten kopen en verkopen maar toch niet tot het gewenste succes komt… Hulp is onderweg! Hulp is hier!
Wie zijn wij

We stellen ons even voor zodat u goed weet met wie en waarmee u te maken heeft. Zodat u in alle vertrouwen, vooral met meer zelfvertrouwen en zonder onnodige stress, kunt starten met cryptobeleggen. Als driekoppig team uit Nederland en België zijn we de drijvende kracht achter De Crypto Belegger. Een maandelijkse crypto-beursbrief (nou ja, telkens wel minstens 50 pagina´s in pdf) sinds 1 mei 2019. Geen goedkope service, maar wel met resultaten. De Modelportefeuille wisten we van 100.000 dollar toen op 689.215 dollar te brengen op 1 april 2021. Dat is plus 589 procent winst om precies te zijn. En niet onbelangrijk: met een minimum aan risico door een precies afgewogen verdeling van coins, munten en tokens! Bijna 100 (ernstige) cryptobeleggers, abonnees profiteerden mee.

Er is ook de heel recent gestarte Cryptonieuwsbrief, (www.cryptonieuwsbrief.nl) die van maandag t.e.m. vrijdag dagelijks om 10:00 het belangrijkste crypto/blockchain nieuws brengt aan bijna 3000 geïnteresseerden. Elke dag komen er wel zo´n 50 belangstellenden bij, en daaraan merk je ook hoezeer de interesse voor digitale munten en blockchain technologie leeft en groeit. Dit is een gratis service waarop iedereen, zonder enige verplichting, zonder spam en zonder reclame, kan inschrijven.

Af en toe brengt ons team ook een speciaal en apart Rapport uit. Een beetje zoals het gloednieuwe Rapport dat we u vandaag voorstellen. Zo´n Rapport, daarmee komen we pas naar buiten wanneer we voor 80 tot 90 procent zeker zijn om de doelstelling te halen. (Nooit voor 100 procent, omdat dit eenvoudigweg niet bestaat bij beleggen, en dit in eender wat).

Zo was er een Rapport getiteld ´VIJFTIG PROCENT VERDIENEN VOOR 1/8/2021 OF GELD TERUG´ dat we uitbrachten in september 2020. Wij voorzagen (en nog) een grootse toekomst voor XRP, de digitale munt van het Amerikaanse blockchainbedrijf Ripple Labs, Inc., met in ieder geval een koers die veel te laag stond. Voor genoemde 80 tot 90 procent was het team ervan overtuigd dat hier minstens 50 procent winst in zat. Kopers van dit Rapport beloofden we zelfs de volledige terugbetaling indien we ons doel niet zouden halen. Wanneer onze belofte niet gerealiseerd werd. (Dat kan altijd, door overmacht, zoals door de halvering van de bitcoinkoers in maart 2020 omdat toen álle financiële waarden daalden.) Wanneer de koers van XRP niet met minstens de helft zou stijgen voor genoemde datum.

Nog geen drie maanden later was het al zo ver: XRP steeg in december 2020 reeds met geen 50 procent maar met meer dan 100 procent. En haalde die hoge koers nogmaals in februari 2021. Beleggers, kopers van het Rapport, hadden zo ruim de tijd om te cashen, hun winst binnen te halen.

Belofte van 50 procent binnen een jaar gehouden, met zelfs 100 procent en dit op drie maanden.

Recenter volgde dan nog een soortgelijk in januari 2021, getiteld ´VIJFTIG PROCENT VERDIENEN VOOR 31/12/2021 OF GELD TERUG (nog een keer)´ Daarmee beloofden we beleggers, kopers van dit Rapport dat VeChain (VET) met minstens 50 % zou stijgen voor einde 2021. Ook hier weer met garantie: belofte niet gehaald? Geld terug. Dat doel werd nog sneller gehaald dan dat van het eerste Rapport. Want reeds na vier weken, in plaats van de voorziene 12 maanden. VET is met ups en downs nadien eigenlijk blijven verder stijgen in waarde. En noteert in april 2021 aan drie keer de koers van begin 2021.

Succes heeft een prijskaartje

Alles bij elkaar genomen mogen we spreken van grote successen, nietwaar? Wat we boden en bieden is niet goedkoop, toegegeven. Zo´n Rapport kost wel rond 600 euro telkens. Maar gezien de werkkracht, denkkracht, de psychische en fysieke arbeid verricht ´achter de schermen´ - ook letterlijk - door een team van drie uiterst ervaren (crypto)beleggers...met bepaalde kennis en know how ook die ingekocht moet worden soms, toch...met bewezen resultaten waarbij we steeds konden sneller en meer leveren dan aanvankelijk voorzien… Nou, toch wel verantwoord denken we, ook objectief gezien.
Continu

Zeker omdat we meest alle drie ook 7/7 hieraan werken (jawel, zon- en feestdagen inclusief want crypto never sleeps, met alle beurzen 24/7/365 open!) Plus er is ook ons emailadres dat altijd bemand is, met nog dezelfde dag, en meestal binnen de twee uur, hulp, raad en antwoorden op alle mogelijke vragen, in alle discretie en dit tot de klant, koper, cryptobelegger volledig tevreden is.

Dat is een keiharde garantie die u trouwens nergens zult aantreffen, en inderdaad perfect geschikt ook voor het publiek waartoe we ons vandaag richten. De startende of net beginnende cryptobelegger.

Om een lang maar noodzakelijk verhaal kort te maken, komen we nu tot de kernboodschap van dit artikel. Wat bieden wij u vandaag, en wat gaat u dit kosten.

Aanbod:

  1. Een Rapport met vier munten, tokens die naar onze verwachting en berekening (voor 80 tot 90 procent zekerheid) met minstens 40 procent zullen stijgen in koers, en dit nog voor het einde van dit jaar. Die moet je wel in een bepaalde weging kopen, niet allemaal voor hetzelfde percentage dus. Voor het bedrag in totaal dat u zelf kiest. Dat kan dus 1000 euro zijn, maar ook 10.000 of 30.000. We raden u wel aan niet alles wat u wilt investeren alleen en slechts in deze vier munten te steken. Alleen te investeren met geld dat u absoluut kunt missen. Waarvan u dus nooit wakker hoeft te liggen. Houd ook altijd nog wat cash achter de hand. Meer daarover later. ´Voor het einde van dit jaar.´ Dat kan al in juni/juli het geval zijn. Dat kan ook wat langer duren, tot september misschien, want zoals u weet of niet weet vormt deze markt van meer dan 9000 cryptomunten de meest volatiele, beweeglijke die er maar bestaat. Maar zoals gesteld klopt het wel, en dan zijn we nog behoorlijk conservatief in onze prognose. De gedachte daarachter is: beter iemand blij verrassen met nog betere en snellere resultaten, dan iemand teleur te stellen. Nietwaar? En bij ons, beste belegger, Mevrouw, Mijnheer, hoefde nog niémand teleurgesteld te worden.

  1. Een tweede Rapport of beter een digitaal bestand ook, in pdf dus, getiteld Cursus Cryptobeleggen. Want dat is het, een cursus die van a tot z uitlegt, in mensentaal (!) en in het Nederlands uiteraard, hoe in de praktijk te starten. Hoe open je een cryptorekening en waar. Want u wilt wel dat uw investering geen gevaar loopt. Hoe krijg je geld op die rekening en hoe koop je je eerste munten. Welke precies dan, dit wanneer u later verder en meer zou investeren? Waar moet je op letten in de zin van: wat moet je absoluut weten en doen, en welke van de verschillende valkuilen wil je zeker vermijden. Het staat er allemaal, in zo´n 25 pagina´s beschreven en uitgelegd. Een snelcursus maar niet alleen dat. Er wordt ook ingegaan op het gegeven zelf van ´cryptobeleggen´. Want heel belangrijk en dat leggen we ook uitvoerig uit: goede, puike resultaten behalen met cryptobeleggen hangt niét van de munt of de beurs of de trend af maar wel van… Nou ja, u leest het allemaal nog.

  1. Een emailadres waarop 7/7 vragen gesteld kunnen worden. Vragen, opmerkingen, hulp, nadere uitleg - u bent hier altijd welkom, met de belofte van dezelfde dag nog antwoord, tot u volledig tevreden bent. Meestal lukt dat zelfs binnen de twee uur. Het record in deze, met bijna twee jaar ervaring met klanten, kopers, cryptobeleggers, is iemand waarmee we 54 emails uitwisselenden. Ook die persoon is nog altijd even welkom en nog altijd een trouwe abonnee van De Crypto Belegger. Zoals ook u, net beginnende of begonnen cryptobelegger, hier altijd welkom zult zijn. And that is a promise.


Prijs:

Wanneer u leest over en verneemt van voor u misschien grotere bedragen, prijzen… Een jaarabonnement op De Crypto Belegger kostte in 2020 nog 600 euro. Sinds 2021 is dat 750 euro, voor 12 maandelijkse nummers.

Je betaalt, jawel, maar dan krijg je ook wat. Dat is onze filosofie, dat is onze werkwijze sinds 2019 en we hopen, plannen nog vele jaren zo verder te werken. Niemand (in de mate van het menselijk mogelijke) teleur te stellen op die weg vooruit ook. Zo haakte ook nog niemand van de bijna 100 abonnees af, integendeel, er komen er nog maandelijks bij.

De twee genoemde Rapporten werden in honderdtallen verkocht, gretig afgenomen, en ook hier vroeg niemand zijn geld terug (595 euro). Wat nogal logisch was want de beloften werden allemaal gehouden. We leverden meer en sneller, dus nadien verviel de geboden garantie.

De duizenden gratis abonnees op de Cryptonieuwsbrief, tja, daar horen we ook geen klachten van. Nuttige en ware, mogelijk ook lucratieve info krijgen over je favoriete beleggingsklasse - wie heeft er ook daarover te klagen…

Echter, dit Rapport, VIER WINNAARS VOOR MINSTENS 40 PROCENT WINST IN 2021, gaat u geen arm en een been kosten. Dit is nu echt een geste, een gebaar dat we maken om beleggers van alle rang en stand, rijk of arm, te helpen. We willen u tegen praktisch no cost laten kennismaken met de Cryptowereld, de wereld van cryptobeleggen.

Omdat het belangrijk is, voor iedereen, voor alle burgers, ongeacht ze nu beleggen erin of niet, of nog niet. Belangrijk omwille van wat er gaande is, met steeds meer aandacht van grote en kleine beleggers over heel de wereld. Met 80 procent van alle overheden die aan CBDC´s werken, central bank digital currency, in verschillende stadia een eigen digitale munt aan het ontwikkelen zijn. (Informatie vanwege het IMF, Internationaal Monetair Fonds).

Want er komt weldra een digitale euro, en een digitale dollar. China is al het meest gevorderd in deze, met haar digitale yuan. Crypto en blockchain are here to stay, al zal het gevecht dat moet en zal geleverd worden (al begonnen is) tussen die cryptowereld en de traditionele financiële wereld van (centrale) banken en overheden, niet zonder slag of stoot verlopen, en vast niet zonder slachtoffers. In der minne geregeld worden of in grote onmin verlopen? We zullen het zien, we zullen het merken. Maar the powers that be zullen niet graag de macht over het geld, alle geld, al ons geld, opgeven, dat staat wel vast. Dus hier is het laatste woord nog niet over gezegd of geschreven.

Goed, tot daar, nu de prijs. Wat gaat dit Rapport plus de Cursus plus wat we onze hotline - emailadres service 7/7 - kosten? 199 Euro. Honderdnegenennegentig euro, that´s it!

Zo goedkoop, zo weinig? Jawel, maar we spreken toch van een geste naar iedere starter toe? Voor wie wel wil beginnen met beleggen in crypto maar geen idee heeft hoe. En voor de cryptobelegger die wel al begonnen is maar nog niet de beste resultaten = winsten boekt. Voor 199 euro ontvangt u ons Starterspakket, en kunt u meteen aan de slag.

´t Is een koopje eigenlijk, zeker wanneer de Cursus Cryptobeleggen gaat verkocht worden aan reeds 99 euro. Terwijl onze gebruikelijke services starten vanaf zo´n 595 euro tot wel 750 euro. Want voor kwaliteit hebben veel mensen, beleggers, wel wat over.

Besef ook het volgende, beste belegger, beste Cryptobelegger. Er bestaat heel wat gratis ´advies´ op het internet. Op Twitter, Facebook, vooral op YouTube. En zelfs alle aanverwante pump-and-dump toestanden, oplichtingen, scams, betaalde promoties nog daargelaten, bedenk toch altijd dit:

Waarom zou iemand waar ook ter wereld u GRATIS rijker willen maken?

Think about it…

U kunt overschrijven naar het onderstaande rekeningnummer, zo u interesse heeft. Gezien het laagdrempelige bedrag van 199 euro, kan er deze keer geen garantie geboden worden dat de vier munten in kwestie inderdaad ´minstens 40 procent in 2021´ zullen behalen. Met de opzettelijk lage prijs, de gratis Cursus Cryptobeleggen en het 7/7 bemande emailadres waar iedereen steeds voor eender wat terecht kan, zult u dit wel begrijpen. Want we geven wel graag iets (heel veel) weg aan de beginnende, startende cryptobelegger, maar we vormen geen goed doel of non-profit organisatie. Ook aan dit Rapport dat u koopt met alles er gratis bij, is heel veel tijd en werk besteed. En het is niet omdat het géén 595 euro kost maar slechts 199 euro, dat het minder performant zou zijn!

Alles blijft, alles wordt voortgezet in dezelfde geest; het is het derde Rapport dat we als team uitbrengen en we staan er volledig achter. Hopen zelfs dat deze keer weer alle kopers, lezers, beleggers meer zullen krijgen in minder tijd dan onze prognose - alleen is er deze keer geen garantie bij. We aanvaarden geen klachten indien de berekening van ´minstens 40 procent stijgen in 2021´ toch niet zou gerealiseerd worden. Dit opdat we elkaar voor 100 procent begrijpen? Dank u.


Het Team van De Crypto Belegger,

Dhr. Tom Lassing, crypto- en blockchain kenner en professioneel investeerder, bekend van o.m. Beursbox.nl, Pro Gain B.V.,...
Dhr. Manille Van den Eynde, privé investeerder, gespecialiseerd in de kleinere altcoins
Dhr. Joost van Buuren, administratief medewerker, auteur gespecialiseerd in crypto/blockchain bij o.m. Biflatie.nl en van Cryptonieuwsbrief.nl

Bestel NU:

Maak 199 euro over naar:
Rekeningnummer
IBAN nummer  NL87ABNA0571043135
Op naam van Pro Gain BV
Sint-Oedenrodeseweg 41
5681 PH  BEST
Bestelt u vanuit het buitenland? De BIC code is ABNANL2A

Ik bestel het Rapport VIER WINNAARS VOOR MINSTENS 40 PROCENT WINST IN 2021 (PDF formaat) en de CURSUS CRYPTOBELEGGEN. Ik heb tot 14 dagen na ontvangst om weer op te zeggen en mijn geld volledig terug te krijgen zonder verdere verplichting. Ik maak per direct 199,00 euro over op rekening van Pro Gain BV

! Zorg er voor dat we uw bestelling herkennen! Zet uw naam en emailadres even bij de mededelingen. (@ kan niet altijd. Vervang het dan met "at".)Wettelijke bepalingen (formeel, die we verplicht zijn te vermelden):  

Disclaimer: Alle informatie die je op deze pagina’s vindt, als inhoud van De Crypto Belegger, is louter informatief en bevat geen investeringsadvies noch een aanbod, uitnodiging of aanbeveling om een financieel instrument aan te kopen of te verkopen of om een andere transactie aan te gaan. Wij zijn geen professioneel financieel adviseurs. Als je in crypto wilt investeren, investeer dan alleen geld dat je bereid bent te verliezen, want de kans dat je het verliest is altijd aanwezig. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de investeringskeuzes die jij maakt, de enige die hiervoor verantwoordelijk is, ben jij zelf.

Pro Gain BV KvK 17254080 BTW 8208.89.234
Sint Oedenrodeseweg 41 5681 PH BEST Tel: 06-29067997
Terug naar de inhoud